Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Brgb

De mooiste dag in uw leven wordt bij uitstek gevolgd door een droomvakantie die u zich de rest van uw leven zal herinneren. Wij zorgen ervoor dat het een unieke belevenis wordt.

Wij bespreken met u de vele mogelijkheden en bestemmingen en werken een voorstel uit aangepast aan uw wensen en verwachtingen. Verschillende hotels geven speciale voorwaarden voor pasgehuwden (kamer upgrades, een diner bij kaarslicht, korting voor de bruid, enz).

U heeft reeds alles in huis en zoekt een originele huwelijkslijst?

Via onze service kan u uw huwelijksreis opsplitsen in verschillende onderdelen die kunnen aangekocht worden door de genodigden. We maken samen de verdeling zodanig dat er binnen ieders budget een leuk cadeau kan gekozen worden.

In plaats van de traditionele kookpannenset krijgt u dan bijvoorbeeld een vulkaanwandeling, een middag dolfijnzwemmen of een Balinese massage cadeau.

Hoe werkt het?

  1. Volg onderstaande link en vul uw gegevens in. Wij zullen onmiddellijk contact met u opnemen om uw reiswensen te bespreken.
  2. Na het vastleggen van de reis krijgt u persoonlijke codes en een rekeningnummer om door te geven aan uw familie, vrienden en genodigden zodat zij via uw huwelijkslijst een cadeau kunnen uitkiezen en aankopen.
  3. Met een persoonlijke code volgt u daarna rechtstreeks de stand van zaken op via onderstaande link.

Huwelijkslijsten