Tah1

Aan de andere kant van ons werelddeel, in het midden van de grootste oceaan ter wereld ligt het "Aards Paradijs" van ieders verbeelding: Frans Polynesië. Pal in het hart van een oceaan die 2/3 van de aardbol bedekt: 5 archipels, met in totaal 118 eilanden en atols. Alleen al hun betoverende en mythische namen doen u wegdromen: Tahiti, Bora Bora, Moorea...

Frans-Polynesië geldt als de meest verleidelijke bestemming ter wereld. Hier ontstaat romantiek, hier zinderen uw zintuigen van alle schoonheid en wenkt het avontuur aan elke horizon.

Star Flyer****: "Een volmaakte zeilervaring"

115 meter lang en duizenden vierkante meter witte zeilen zetten zich bol boven uw hoofd; de Star Flyer glijdt door de golfen van de South Pacific en loodst u binnen in het postkaartdecor van vulkanische eilanden, turkooizen lagunes en atollen. Ontzettend veel eilandjes, het ene al mooier dan het andere…
Star Flyer biedt u de unieke gelegenheid om te varen in de meest verleidelijke streek van de wereld en de charme van het zeilen - een eeuwenoude traditie in Polynesië - te beleven. Anders dan andere cruiseschepen, kan de Star Flyer binnenvaren in de turkooizen lagunes en anker gooien dicht bij de kusten zodat u maximaal kan genieten van de adembenemende landschappen.
Er is bij het anker gaan voor de kust van de eilandjes voldoende tijd om er op uit te trekken. De ruime keuze aan watersporten voldoet ongetwijfeld aan uw wensen en het verrassend gastvrije onthaal van de bemanning en de informele sfeer aan boord zal u ongetwijfeld bekoren.

De vaarroute:
Zondag > Papeete, Tahiti
Maandag > Huahine, Society Archipel
Dinsdag > Raiatea / Tahaa
Woensdag > Tahaa / Bora Bora, Society Archipel
Donderdag > Bora Bora, Society Archipel
Vrijdag > Cook Bay, Opunohu Bay, Moorea, Society Archipel
Zaterdag > Opunohu Bay, Moorea / Papeete, Tahiti
Zondag > Papeete, Tahiti

Bora Bora : "De Parel van de Stille Oceaan"

Op 270 km gelegen ten noordwesten van Tahiti, een bergachtig massief omringd door een lagune en een koraalrif. Hoewel zijn oppervlakte amper 40 km2 bedraagt, is de schoonheid van Bora Bora zo indrukwekkend dat dit eiland de Parel van de Stille Oceaan wordt genoemd. Toeristen van over de hele wereld komen er om de prachtige smaragdgroene en turkooizen lagunes met hun rijke onderwaterfauna en prachtige koraalrif te bewonderen. Uw reis is slechts geslaagd als ook u beslist een stop te maken in één van de elegante en geraffineerde hotels van dit eiland.
Wij selecteerden voor uw verlenging op Bora Bora het hotel:

Bora Bora Lagoon Resort & Spa *****

Orient-Express Hotels, Trains & Cruises
Middenin de lagune van Bora Bora op een klein eilandje, waar de charme van de tropische vegetatie wedijvert met de lokroep van de prachtige witte zandstranden, ontvangt Bora Bora Lagoon Resort & Spa u op één van de meest adembenemende tropische plaatsen ter wereld.

Praktisch

  • Internationale reispas, geldig tot 6 maanden na retour is verplicht + ESTA Formulier voor transit in USA.
  • Geen inentingen vereist
  • Tropisch klimaat: warm en zonnig, verzacht door Alizë-winden.
  • Regenseizoen van december tot februari
  • Uurverschil: -12u in de zomer, -11u in de winter
  • Taal: Frans en Tahitiaans.

HOUDT U NIET VAN ZEILEN, MAAR BEKOORT FRANS-POLYNESIË U ?
VRAAG ONS ADVIES VOOR EEN RONDREIS NAAR DE VERSCHILLENDE EILANDEN.