Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Seychelles 03

Midden de Indische Oceaan, 115 eilandjes bezaaid met palmbomen, lagunes, koraal en rooskleurige graniet, een duurzame perfectie. Vissen, bloemen, vogels en geuren in overvloed, een “loflied aan schoonheid en natuurpracht”.

Evenals La Réunion, Mauritius en Rodrigues, maken de Seychellen deel uit van de aan de “top” gelegen hoogste onderwater gebergten van het “plateau des Mascareignes”.
Combinatie tussen de verschillende eilanden van de Seychellen zijn mogelijk.

Wij raden u in alle eerlijkheid aan om u niet tot één enkel hotel of eiland te beperken. Ontdek de Seychellen eiland per eiland!
Elk heeft z’n eigenheid en “cachet”. Aan u om ze te ontdekken en ons te vertellen op welk eiland u verliefd bent geworden. Wij kunnen zelfs helikoptervluchten tussen de eilanden organiseren.

Mahé

Mahé, belangrijkste eiland met de internationale luchthaven, en de hoofdstad Victoria biedt een voor de Seychellen unieke combinatie. Niet alleen de vanzelfsprekende paradijselijke stranden, maar ook uitstappen naar Victoria en/of aan het Nationaal Park behoren tot de mogelijkheden.

Voor uw romantische huwelijksreis selecteerden wij, het hotel Saint Anne Resort & Spa.

Sainte Anne Resort & Spa *****/*

Op het eiland van Sainte Anne, gelegen tegenover Mahé, omringd door een zeereservaat, ontvangt het Beachcomber Sainte Anne Resort zijn gasten.

Een ode aan de natuur! De Beachcomber Saint Anne slaagt erin zich harmonieus te integreren in de natuur en de weelderige, tropische plantengroei. Ontegensprekelijk een oase van vrede, ontspanning met een onberispelijke service.

Praslin

Op 15 min. vliegen van Mahé. Hier bevindt zich “La Vallée de Mai”, schitterende jungle door de UNESCO geklasseerd als Patrimonium van de Mensheid. Dit unieke stukje natuur wordt meer dan eens vergeleken met de enige, echte Tuin van Eden!

Het is dan ook het meest bebloemde eiland van de Seychellen. Vanuit het eiland Praslin kan u ook een excursie maken naar het eiland “La Digue”. La Digue is ongetwijfeld het meest fotografeerde eiland ter wereld. Het is bereikbaar bij vertrek vanuit Praslin met een ferry ( duur: 35min). De witte stranden, de azuurblauwe zee en de préhistorische rotsen zijn de troeven van dit idyllische eiland.

Constance Lémuria Resort *****

In Anse Kerlan, op de noordwestkust van Praslin, bevindt zich het hotel Constance Lemuria Resort, temidden weelderige plantengroei en omgeven door een kalme lagune.

Constance Lémuria Resort (lid van “Relais & Châteaux”) voelt zich ongetwijfeld geroepen om aan de steeds hogere eisen van het cliënteel te voldoen; het slaagt er immers in, een zeer hoog comfort te bieden, met daarenboven extra aandacht naar het behoud van de kostbare natuur in zijn omgeving.

Praktisch

  • Internationale reispas, geldig tot 6 maanden na retour is verplicht 
  • Geen inentingen vereist
  • Evenaarklimaat gematigd door de winden. Constante temperatuur het hele jaar door van ongeveer 25°C tot 30°C. Vochtig seizoen van december tot maart. 
  • Uurverschil: +2u in de zomer, +4u in de winter
  • Taal: Frans, Engels en Creools.
  • Er wordt links gereden.

RAADPLEEG ONS VOOR EEN COMBINATIE MET ANDERE EILANDEN, ZEILCRUISES IN DE SEYCHELLEN, ….