Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Land:  België

Beschrijving:

(Her)ontdek één van de mooiste Vlaamse kunststeden tijdens deze incentive Brugge. De stad is namelijk een ideale dichtbijbestemming voor incentives en biedt veel meer dan wat het oog op het eerste zicht kan waarnemen.
Een combinatie van gastronomie, ontspanning & cultuur staat op het programma. U maakt kennis met Brugge op een leuke en aangename manier die u niet snel zal vergeten! Bovendien verblijft u in luxe accommodatie...

Kempinski dukes Palace *****

U kunt uw verblijf een koninklijk tintje geven door te overnachten in dit voormalige hertogelijke paleis dat onlangs is geopend. 
U kunt de vijfsterren luxe van dit recent gerenoveerde, 15e-eeuwse etablissement bewonderen dat oorspronkelijk werd gebouwd voor het huwelijk van Filips de Goede met Isabella van Portugal. Na een overheerlijk ontbijt in het restaurant, bevindt u zich als u het hotel uitloopt direct in het oude stadscentrum van Brugge. 
Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en een wellnesscentrum met sauna, hamam en binnenzwembad. De kamers zijn stijlvol en luxueus ingericht en beschikken over alle nutsvoorzieningen.

Dag 1

Vertrek per autocar naar Brugge
Aankomst & check in - de deelnemers krijgen een glaasje champagne en aperitiefhapjes aangeboden
rondrit per paardentram doorheen de stad
gegidste rondleiding doorheen het historische stadscentrum. Een enthousiaste gids vertelt de deelnemers leuke anekdotes over de stad en haar pracht.
boottochtje op de schilderachtige Brugse reien.
overheerlijke driegangenlunch in een lokaal restaurant.
vrije namiddag
avond activiteit: Middeleeuws spektakeldiner op een unieke locatie OF een culinaire wandeling doorheen de Brugse binnenstad (3 gangen in 3 verschillende restaurants)
Terugkeer naar het hotel & overnachting

Dag 2

Vrij ontbijt in het resaurant van het hotel & check out
Voormiddagactiviteit: bezoek aan een Brugse bierbrouwerij & degustatie OF een overheerlijke chocoladewandeling (een gids neemt de deelnemers mee op een smakelijke zwerftocht doorheen de stad waarbij ontelbare chocoladeboetiekjes bezocht worden) 
Terugkeer per autocar

Enkele foto's