Ssa Carnaval

8 dagen langs de drie belangrijkste bezienswaardigheden van Brazilië

Dag 1: Brussel - Salvador da Bahia

Heenvlucht naar Salvador, aankomst in de late avond.

Dag 2: Salvador da Bahia

Na het ontbijt bezoekt u het historische centrum onder begeleiding van een deskundige gids. Het oude centrum is supergezellig en biedt een fraaie aanblik door de smalle kasseistraatjes en de kleurrijke huizen. Bezoek enkele van de vele kerken en kloosters in barokstijl. In Salvador zouden 365 kerken staan, één voor elke dag van het jaar! Deze namiddag bent u vrij om de Afro-Braziliaanse sfeer in de stad op te snuiven, overal klinkt samba- en reggaegeluid. Souvenirs koopt u bij de 'Bahianas', de elegante in het wit gehulde vrouwen die op elke straathoek staan. 's Avonds gaant de 'baterias', de drumbands de straat op.

Dag 3: Salvador da Bahia - Iguazu

Transfer naar de luchthaven en binnenlandse vlucht naar Iguazu. U neemt uw intrek in het hotel en kunt optioneel kiezen voor een panoramische helicoptervlucht, de Macuco-safari of een bezoek aan het ornitologisch park (niet inbegrepen).

Dag 4 Iguazu

Bezoek aan de watervallen (halve dag). Deze watervallen liggen in een enorm natuurreservaat in het grensgebied van Brazilië, Argentinië en Paraguay. De 250 watervallen storten zich 85 meter de diepte in. De paadjes en bruggetjes zijn zo aangelegd dat u tot bij de donderende watermassa kunt komen. 's Namiddags kan u deelnemen aan een optionele excursie naar de Argentijnse watervallen (niet inbegrepen).

Dag 5 Iguazu - Rio de Janeiro

Transfer naar de luchthaven en binnenlandse vlucht naar Rio de Janeiro. U neemt uw intrek in het hotel en bent de rest van de dag vrij.

Dag 6 Rio de Janeiro

De dag begint met een bezoek aan de wereldberoemde suikerberg, een hoge rots vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad geniet. Deze namiddag bent u vrij om Rio op eigen tempo te ontdekken. Deze vroegere hoofdstad van Brazilië staat bekend om haar drukbezochte stranden en bruisend nachtleven. Elk jaar wordt het carnaval er uitbundig gevierd. Ook op cultureel vlak heeft deze stad heel wat te bieden. Optioneel kan u deelnemen aan een uitstap naar 'Corcovado', het wereldberoemde 38 meter hoge kruisbeeld.

Dag 7: Rio de Janeiro

Vandaag geniet u in alle rust en vrijheid van deze adembenemende stad.

Dag 8: Rio de Janeiro - Salvador da Bahia - Brussel

Transfer naar de luchthaven en binnenlandse vlucht naar Salvador da Bahia. Aansluitend internationale vlucht naar Brussel. In dien u wenst kan u deze rondreis verlengen aan de prachtige stranden van Salvador!

U ontdekt de 3 hoogtepunten van dit uitgestrekte land in alle comfort. Dankzij 3 binnenlandse vluchten verliest u geen tijd aan ellenlange transfers!

Deze rondreis onderneemt u in samenwerking met Thomas Cook. U verblijft in degelijke ***-hotels.

Wist u dat u deze prachtige reis vanaf 2.900 euro* per persoon kan beleven?

 * prijs uitsluitend geldig op welbepaalde afreisdata, volgens de voorwaarden van Thomas Cook Exotische vakanties oktober 2010-oktober 2011.