Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Het uiteindelijke doel van elk bedrijf is uiteraard omzet verhogen en blijven groeien. Dat is dus ook het (on)rechtstreeks doel van een incentivereis. Dit verklaart dan ook de toenemende populariteit ervan. Uit diverse studies is immers gebleken dat een goede incentivereis een louter win-win situatie is. De reis betaalt zichzelf terug in verbeterde klantenrelaties en gemotiveerd personeelsleden en dealers. Dit alles heeft een verhoogde omzet tot gevolg!

Maar wat is nu juist een incentivereis? Voor meer informatie klik hier.

WAAROM BTS TRAVEL?

BTS Travel is een dynamische reisorganisatie met 200 jaar ervaring gecombineerd.

Wij bieden een full service dienstverlening waar begrippen zoals zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en het naleven van afspraken prioritair zijn. 

BTS is een volledig geaccrediteerde onderneming: IATA licentie, Ministerie van Vlaams Toerisme, Garantiefonds, Club Med licentie. 

Wij genieten ook van exclusieve contracten met belangrijke luchtvaartmaatschappijen en lokale agentschappen zodat we u  voordelige tarieven kunnen bieden. 

Voor ons is het uitwerken van de perfecte incentivereis op maat steeds opnieuw een uitdaging.

ONZE WERKWIJZE:

We verzamelen de concrete details van de aanvraag 

  • de periode (data, tijdens het weekend of  gedurende de week):
  • de duur 
  • de maximale reistijd 
  • het budget
  • de gewenste kamerbezetting (single of dubbel)

We trachten zo goed mogelijk te bepalen voor wie de incentive precies is 

  •   Is de incentive bedoeld voor personeel, klanten of dealers? 

  • Voor welke afdeling binnen het bedrijf is de incentive bedoeld?

  •  Wat is het profiel van de deelnemers (gemiddelde leeftijd, interesses, aantal mannen/vrouwen)

Hierbij sluit ook de vraag aan; Waarom wilt u de incentive organiseren? Wat is uw doel? 
U wilt de de deelnemers belonen, stimuleren, teamspirit verbeteren,...? Aan de hand hiervan trachten we samen met U te bepalen hoe het programma mag worden ingevuld. Nadruk op gastronomie, relaxen, sportieve activiteiten, teambuilding, avontuur, cultuur, ...? 

Met de verzamelde informatie kunnen we dan samen al een eerste selectie van mogelijke bestemmingen maken. 
Vervolgens gaan wij aan de slag!

We contacteren de vervoersmaatschapijen, onze lokale agenten, verschillende hotels en restaurants, we negotieren over de prijzen en maken één of meerdere gedetailleerde programmavoorstellen voor u op. Tijdens een afspraak bespreken we samen de offertes. Aan de hand van uw opmerkingen en vragen finaliseren we een programma en nemen opties op de kamers en de vluchten. Zodra u een beslissing heeft gemaakt bevestigen we het hotel en de vlucht.

Vervolgens organiseren we (indien u dit wenst) een inspectiereis.

Samen maken we een verkorte versie van de incentivereis met als doel alles te controleren en definitieve keuzes van activiteiten, restaurants, menu’s, wijnen,locaties,...te maken.

Op die manier bent u voorbereid en kunt u onmogelijk voor verrassingen komen te staan. In de aanloop naar de reis volgen we alles nauwkeurig op. We staan voortdurend in contact met de luchtvaartmaatschappij, de lokale agent, het hotel en al de andere leveranciers.

We fungeren als tussenpersoon en zijn als het ware het bindmiddel tussen u en de lokale dienstverleners. Zo bezorgen we het hotel bv tijdig de deelnemerslijst, schrijven we de vliegtickets uit en sturen we u de menukeuzes door. 

We kunen u ook helpen bij het opzetten van een marketingcampagne

Zeker indien u een target koppelt aan de deelname, dan is het belangerijk  de potentiele deelnemers zoveel mogelijk te prikkelen met het vooruitzicht van de reis.

Tijdens een kick-off van de campagne is het belangrijk dat we de incentive, het thema, het eventuele logo en de slogan van de campagne, de doelgroep en de te behalen targets helder naar buiten brengen. Het is ook belangerijk de tussenstand van het te behalen target regelmatig te communiceren.

Wij kunnen u helpen om deze boodschappen op een originele manier (gekoppeld aan de bestemming) over te brengen. Tenslotte begeleiden we de reis van begin tot einde. We wachten de deelnemers op in de luchthaven, overhandigen hen een gepersonaliseerd mapje (met bagagelabels, het programma, informatiebrochures over de bestemming,...), en begeiden hen naar de (aparte) check-in balie.

Tijdens de trip zorgen we voor alles! U hoeft zich van niets iets aan te trekken en heeft zo tijd voor de deelnemers en om zelf te genieten. Wij controleren steeds alles op voorhand en lossen eventuele problemen snel en discreet op. Aangezien we steeds werken met lokale gespecialiseerde gidsen, hebben we zelf de gelegenheid  om vanop de achtergrond het programma te sturen.

Uw incentive reis wordt op deze manier een absoluut Succes!

Met minder nemen we zelf geen vrede! Na de reis, maken we graag nog een afspraak met u voor een gedetailleerde debriefing.

Een incentive boeken bij BTS is opteren voor kwaliteit en zekerheid.  Ook hechten wij belang aan de personalisering van uw evenement. Iedere klant is immers uniek.

Wij kunnen u een aantal referenties voorleggen van zeer tevreden klanten die ieder jaar opnieuw voor BTS kiezen voor de organisatie van hun incentive. Dit voor zowel kleine als grote groepen.

WIE IS BTS?

BTS is een groepering van medewerkers met vele jaren ervaring in de sector. Achter onze website schuilt er een zee van ervaring. Dit varieert van het organiseren van zakenreizen, Incentives, exclusieve prive reizen en hotel boekingen tot de gekste aanvragen.(ondertussen zitten wij over de 200 jaar gecumuleerde ervaringen!)  Wij nemen ons werk heel au-serieux maar maken ook plezier wat de sfeer binnen onze onderneming bevordert.  Onze groei  is ook een gevolg van een originele aanpak waar vele klanten zich in kunnen terug vinden.  Wij streven naar een hoge tevredenheid en klanten binding. Wij zijn voor onze klanten ook 24 uur per gsm beschikbaar in geval van noodgevallen.

Hebt u nog vragen? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op:incentives@btstravel.be of +32 3 242 49 99