Mandarin

BTS Travel wordt uniek Mandarin Oriental vertegenwoordiger

Gratis High Speed ​​Internet Access ( HSIA )
Voor USD 100 keuze uit eten & drinken of Wellness krediet
Dagelijks een continentaal ontbijt voor twee
Persoonlijke verwelkoming
Eén kamer upgrade (afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van check-in )

Lees meer
Soho House Berlin

Hot List Europa deel 2

De Hotlist 2011 van Condé Nast Traveller focuste in Europa in de eerste plaats op de klassieke zuiderse vakantielanden zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Griekenland, maar had ook ruim oog voor de opvallende nieuwe toprealisaties in de meer noordelijk gelegen gebieden. De citytrippers en de businessreizigers vinden er ongetwijfeld hun gading tussen de soms verrassende keuzes.

Lees meer
Montenegro

Montenegro - ode aan de schoonheid van de natuur

Dat Montenegro jaar na jaar spectaculair aangroeit in toeristische belangstelling, was voorspeld en dus geen echte verrassing. Goede waar prijst nu eenmaal zichzelf. Het nadeel van dergelijke snel stijgende bijval is de plaatselijke authenticiteit die onder druk komt te staan, spijts het element ecologie in Montenegro een belangrijke rol speelt. Wie ten volle wil genieten, wacht toch best niet al te lang met een bezoek. Tot de grote voordelen van een strandvakantie horen de prachtige excursies die voor het grijpen liggen.

Lees meer
St Lawrence Toronto

10 beste markten voor voedsel

Naar de versmarkt gaan is vanzelfsprekend geen uniek motief voor een reis, maar het kan wel een heel aangename bijkomstigheid zijn voor wie waar ook ter wereld zijn vakantie doorbrengt of in den vreemde vertoeft om welke reden dan ook. National Geographic verdiepte zich over de verkoop in openlucht van vers voedsel en vergeleek. Uiteraard speelden kwaliteit en prijs daarbij een doorslaggevende rol, maar ook anciënniteit. Goedkoop, vers en lokaal werd uiteraard als beste combinatie beschouwd. Aan deze top-10 hecht men beter geen zwaarwichtige conclusies, maar indicatief is dit een leuke wegwijzer.

Lees meer
Aruba

Aruba blijft imago van “one happy island” waarmaken

Aruba behoort tot de Nederlandse Antillen, maar in tegenstelling met buureiland Curaçao vallen die sporen uit het koloniaal verleden veel minder uitgesproken op. Het bezoekerspubliek van Aruba komt immers in de eerste plaats uit de Verenigde Staten. Wat niet onlogisch is, want Miami ligt niet echt ver van dit ABC-eiland. Dat betekent meteen ook dat er naast verblijfsgasten ook heel wat cruiseschepen aanleggen in Oranjestad.

Lees meer
Anse Lazio

Top 10 strandbestemmingen buiten Europa

Yahoo! Travel bevroeg zijn lezers over de hun ideale strandbestemmingen. Bleek dat de vele nochtans gerenommeerde Europese stranden allemaal buiten de prijzen vielen. Vermits de meeste van die plaatsen in het zuidelijk halfrond liggen of vlakbij de evenaar, kunnen er heel wat dienen als suggestie voor een zonnige wintervakantie. Mogelijks bevat deze keuze een aantal suggesties. De keuze voor (min of meer) zongegarandeerde bestemmingen in de winter is nu eenmaal niet reuzegroot vanuit het perspectief van Europa en omliggende bekeken.

Lees meer